**(H.SaVIOr)** نائب المدير مصمم المنتدى
عدد الرسائل : 1349 العمر : 35 العمل/الترفيه : محفظ قران كريم المزاج : خاشع الأوسمة : البروفيل المشخص : نشاط العضو : MY WORD : | موضوع: مكرونة باللحمة المفرومة الثلاثاء يونيو 17, 2008 4:43 pm | |
| جرام مكرونة اقلام مكرونة باللحم والطماطم 1 كيلو لحم ضانى ¼ كيلو طماطم 200 جرام زبده 1 بصلة 2 فص ثوم مكعبات مرقة اللحم مع 1 لتر ماء 100 جرام جبنة بارميجان حبق (ريحان) السماق ملح وفلفل
طريقة الطبخقطعى اللحم قطعا صغيرة واقليه فى الزبده مع قطع البصل والثوم حتى يحمر لون اللحم ثم رشى عليه البهارات والدقيق وقلبيه جيدا ومن ثم اضيفى مرقة اللحم تدريجيا وقلبيه من فترة لاخرى حتى يغلى الماء. قطعى البقدونس وقشرى الطماطم ثم اضيفيها الى الاناء وضعى معها السماق واتركيهم على نار هادئة حتى يستوى اللحم وتتشرب المرقة. اسلقى المكرونة فى 2 لتر ماء مغلى ومملح ثم ضعيها على طبق التقديم واضيفى فوقها الصلصة السابقة والجبن المبشور | |
|
MAX LEE مشرف عام
عدد الرسائل : 3124 العمر : 36 العمل/الترفيه : الكونغ فو المزاج : قلقان الأوسمة : رقم العضوية : 1 البروفيل المشخص : نشاط العضو : MY WORD : <form method="POST" action="--WEBBOT-SELF--">
<!--webbot bot="SaveResults" u-file="fpweb:///_private/form_results.csv" s-format="TEXT/CSV" s-label-fields="TRUE" --><fieldset style="padding:5; width:208; height:104">
<legend><b>My Word</b></legend>
<marquee onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()" direction="up" scrolldelay="2" scrollamount="1" style="text-align: center; font-family: Tahoma; " height="78"><div style="width:100%;filter:glow(color=red,strength=4);color:YELLOW;font:14pt">
** انصروا رسولكم بالمقاطعه**
</marquee></fieldset></form> تاريخ التسجيل : 10/05/2008
| موضوع: رد: مكرونة باللحمة المفرومة الأربعاء يونيو 18, 2008 12:32 am | |
| شكرا يا هاشم على الاكل بس ياريت تبقى تعمله واحنا هناكله | |
|
HANCOCK الإدراة
عدد الرسائل : 1428 العمر : 34 الموقع : www.msa.edu.eg العمل/الترفيه : كرة القدم _ الجري المزاج : تمام الحمد لله رقم العضوية : 1 البروفيل المشخص : نشاط العضو : MY WORD : | موضوع: رد: مكرونة باللحمة المفرومة الإثنين يونيو 23, 2008 7:26 pm | |
| ومشكور يا هاشم واديك لقيت ليك شغلانة علشان لو منفعتش مهندس | |
|